Med et Ford Card i lommen bliver din hverdag nemmere og mere fleksibel. Ikke blot får du et rentefrit kreditkort med mulighed for 6 måneders rentefri betaling, du optjener også point, uanset om du bruger det på dit Ford værksted, til dine daglige indkøb eller på ferie og forretningsrejser. Og så kan du efterfølgende selv bestemme, om du vil betale det hele med det samme eller dele det ud over en periode.


Som ejer af et Ford Card, bliver du en del af Fords loyalitetsprogram, som sikrer dig en række medlemsfordele, som du ikke vil være foruden. Kortet kan bruges som servicefinansiering, når du køber for under 40.000 kr. på dit Ford værksted.

Kontakt os for at høre mere

Læs mere om alle fordelene og vilkårene med et Ford Card i vores online kundefolder her

Læs om medlemsbetingelser for Ford loyalitetsprogram her.


Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ansøge om et Ford Card.Repræsentativt eksempel for delbetaling 6 måneder*


ÅOPSamlede kreditomk.Månedlig ydelseSamlet betaling
5.000 kr.0 %39 kr.0 kr.
Kreditbeløb/købDebitorrente (variabel)Adm. gebyr pr. månedOprettelsesgebyr
14,5 %234 kr.872 kr.5.234 kr.


*Eksemplet forudsætter at købet er foretaget hos en Ford forhandler den 15. i en måned og er beregnet den 1. juni 2015. Eksemplet forudsætter at rente og omkostninger er uændret i hele afviklingsperioden. Hvis kreditten udnyttes på en anden måde, kan det medføre såvel højere som lavere ÅOP. ÅOP er beregnet er beregnet i henhold til Kreditaftaleloven (KAL). Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.